Peek & Cloppenburg Eesti kaubamaja avatakse Porto Francos
29.05.2019

Porto Francos avab 2020. aasta sügisel uksed esimene Peek & Cloppenburgi kaubamaja Eestis – Saksa perefirma, mis on iseseisev moekaubamajade kett. Peek & Cloppenburg on luksusrõivaste osas turuliider kogu Euroopas, nende tootevalik hõlmab moekaupu igaks sündmuseks: vabaaja- ja ärirõivastest kuni peoriieteni.

Peek & Cloppenburg on varasemast juba teistes Balti riikides esindatud, tänu millele on moekaubamajade kett teadlik nõudlusest kõrgkvaliteediliste moekaupade järele siinses regioonis. „Näeme Baltimaades tulevikus suurt potentsiaali ja seetõttu oli loomulik meie jaoks siin ka tegevust laiendada,” ütles Paul Pörtner, Peek & Cloppenburgi jaekaubanduse direktor. „Meil on äärmiselt hea meel, et oleme edukalt arenenud ja kasvanud alates sellest, kui Baltimaades alustasime ning ootame väga oma esimese poe avamist Eestis. Oleme veendunud, et meie suur tootevalik mitmekesistab ka Porto Francot.“

„Saksamaa juhtiv moekaubamajade kett Peek & Cloppenburg on olnud moe esirinnas alates 1900./1901. aastast – Porto Francos saab Peek & Cloppenburgist üks kaubanduskeskuse peamine ankurrentnik,“ ütles Porto Franco juhatuse esimees Rauno Teder. „Peek & Cloppenburg on nii tuntud kaubamajade kett, et tõenäoliselt moegurmaanile tutvustamist ei vaja, küll aga võin öelda, et kindlasti iseloomustab nende kauplusi inspireeriv keskkond, tuntud ja moekad kaubamärgid ja suur valik kogu pere jaoks. Eesti kaupluses, nagu Peek & Cloppenburgil tavaks, hakkab olema valik alates kõrgekvaliteedilistest omabrändidest kuni kõrgkvaliteediliste moebrändideni, tootevalik sisaldab alati uusimaid trendikaupu ja moodsat klassikat. Kindlasti tuleb Eesti poega meie turule juurde uusi brände, mis seni Eesti turul esindatud ei ole.“

Peek & Cloppenburgi Eesti kaubamaja Porto Franco pea-aatriumis rajatakse läbi esimese ja teise korruse ca 3600 m2 suurusele pinnale. Kaubamaja pakub laia valikut parimaid kaubamärke ja disainriideid igale maitsele ja igaks sündmuseks. Kindlasti hakkab Peek & Cloppenburgi Eesti kaubamaja pakkuma personaalset moenõustamise teenust. Mitmekülgne brändiportfell sisaldab nii tuntud disainerbrände kui sama hea valiku ja kvaliteediga oma kaubamärgi tooteid. Peek & Cloppenburg sobitub hästi Porto Franco kaubanduskontseptsiooniga: ca 32 000m2 suuruses Porto Franco kaubanduskeskuse suunitlus on kvaliteetsetele kaubamärkidele ja kauplustele. Porto Franco kaubanduskeskusesse tulevad mitmed uued täna Eestis veel esindamata rahvusvahelised brändid ning moekontseptsioonid, aga ka Eesti moedisainerite esindused.

Peek & Cloppenburg on perefirma, iseseisev moekaubamajade kett – luksusrõivaste osas turuliider kogu Euroopas, koos umbes 16000 töötajaga ja enam kui 140 kaubamajaga 15 riigis üle kogu Euroopa. Peek & Cloppenburg pakub suurt valikut tooteid igale stiilimaitsele taskukohaste hindadega, rahvusvahelistest kaubamärkidest kuni firma omabrändideni. Tootevalik hõlmab moekaupu igaks sündmuseks: vabaaja- ja äririietusest peoriieteni. Peek ja & Cloppenburg valib oma kaubamärgid hoolikalt selleks, et luua moetrende ja inspireerida kliente. Kliendid naudivad Peek & Cloppenburgis unikaalset poodlemiskogemust – nüüd ka Tallinnas Porto Franco keskuses. Kaubamajast leiab kõrgtasemelist ekspertnõu, kvaliteeti, stiili, inspiratsiooni ja valikuvõimalusi.

Peek & Cloppenburg tuleb Porto Francosse

Peek & Cloppenburgi poed Riga Plazas ja Kaunas Megas