Porto Franco sarikapidu
19.12.2018

Porto Franco järgmisesse etappi jõudmist tähistati 19. detsembril pidulikult sarikapeoga. Sarikapeol tänati ehitajaid – NOBEt ja Kontek Int ASi – eduka aasta eest, mille jooksul on esimese maja ehitusel saavutatud hoone maksimaalkõrgus – 24 meetrit maapinnast. Porto Franco I majas asuv Cityboxi Tallinn hotell avatakse 2019. aasta teisel poolel.

Traditsiooni järgides tõi Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder sarikapärja katuselt alla. „Sarikapeoga tähistame esimese maja maksimaalkõrguse saavutamist ning täname ehitajaid, et ehitus on kulgenud normaaltempos ning me püsime graafikus – plaan on esimese maja ehitus lõpetada algava aasta sügisel,“ ütles Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder.

„Järgmine pidu siin majas on juba hotelli avamine – meie jaoks on kiire aeg, veidi üle poole aasta on jäänud hotelli avamiseni,“ ütles Citybox Tallinn juht Teele Lepp. „Cityboxi hotellid on mõeldud inimesele, kes otsivad ööbimisvõimalust kesklinnas, ilusat tuba ja kvaliteetset tehnoloogiat. Tänu sellele, et rõhku pannakse klientide iseseisvusele – Cityboxi hotellides on innovaatiline täisautomaatne teenus – suudame pakkuda kõige selle juures ka taskukohast hinda.“

2019. aastal avatakse Porto Franco I maja ja seal olev Citybox Tallinn hotell (hotelli fuajee 1. korrusel, hotelli numbritoad 3-5. korrusel) ning hotellikohvik (asub 1. korrusel).

Citybox Tallinn hotelli tuleb 272 tuba, sh ühe inimese, kahe inimese, peretoad ja sviidid. Kokku on hotellis 8575 m2 üüripinda. Citybox AS  alustas oma tegevust 2006. aastal. Esimene Citybox hotell avati Norra suuruselt teises linnas Bergenis. 2017.aastal laiendati Citybox Bergen hotelli 120 toani. Citybox Oslo avati 2013. aastal, mida teist korda laindati 2019. aastal saavutades numbritubade arvu 341. 2019. aasta algul avatakse Bergenis, kus Citybox hotell on osutunud väga populaarseks, linna teine ja keti kolmas 144 numbritoaga hotell. Citybox Tallinn on strateegia esimene samm Cityboxi hotellide avamiseks suurtes Euroopa pealinnades.

Vaata sarikapeost videot:

 

Porto Franco juhatuse liige Rauno Teder kõne pidamas

Porto Franco juhatuse liige Rauno Teder pärjaga