Aldo Dapon lahkus Porto Franco tegevjuhi, juhatuse liikme ametikohalt
11.07.2017

Porto Franco kaubandu- ja ärikeskust arendava ettevõtte juhatuse liikme kohalt lahkus Aldo Dapon seoses lepingu lõppemisega  11. juulil 2017. Ettevõtet juhib edasi teine juhatuse liige Rauno Teder.

Aldo Dapon töötas Porto Franco tegevjuhi, juhatuse liikme ametikohal pisut alla kahe aasta. Tema lahkumist jääb heade sõnadega meenutama Porto Franco nõukogu liige Lembit Lump, kes kiitis Daponi tublit tööd. Lump ütles, et Aldo Daponil sai töölepingu tähtaeg läbi ja seda ei pikendatud. „Kui Aldo Dapon ei taha jätkata, ei saa teda selleks sundida. Leping sai täis ja vastastikust tungi polnud, et peaks lepingut pikendama ja siis lõppeski ära. Kahju muidugi, peame selle olukorra nüüd kuidagi lahendama,“ lisas ta.

Porto Franco OÜ-d jääb juhtima juhatuse liige Rauno Teder, kes on olnud arendusprojekti juhtimise juures selle algusest peale.

Aldo Dapon lahkus Porto Franco juhatusest