Porto Franco keskusesse rajatakse Prisma hüpermarket
01.07.2016

Tallinna sadamaalale Porto Franco multifunktsionaalset hoonekompleksi rajav ettevõte kirjutas Prisma Peremarketiga alla lepingu, mille kohaselt avatakse uues keskuses 6 600 ruutmeetri suuruse üldpinnaga Prisma hüpermarket.

“Iga suure keskuse jaoks on hüpermarket üheks olulisemaks ankurrentnikuks ning meil on väga hea meel, et oleme nüüd käed löönud Prismaga. Sellega saime nii suurepärase koostööpartneri kui panime aluse kvaliteetse ja hea kaubavalikuga hüpermarketi tekkele sadama piirkonda,” kommenteeris lepingut Porto Franco juhatuse liige Aldo Dapon.

„Uute kaupluste avamisel on meie jaoks alati kõige olulisemateks küsimusteks väga hea asukoht, kaubanduskeskuse potentsiaal ja piirkonna areng üldisemalt. Oleme kindlad, et Porto Franco keskus täidab kõik need tingimused ja ootame juba seda hetke, kui saame seal Prisma kaupluse avada.“ lisas Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen

Porto Franco on Tallinna kesklinna, Admiraliteedi basseini äärsele alale rajatav mereäärse promenaadiga multifunktsionaalne hoonekompleks. Suurema osa pindadest moodustavad kaubandus-, toitlustus- ning büroopinnad. Rajatav kompleks koosneb 3-st maa-alusest ning 5-st maapealsest  korrusest ning selle kogupind on ca 150 000 ruutmeetrit. Sadamaalale rajatava keskuse arhitektuuriline lahendus valmib Porto Franco arhitektuurikonkursil väljavalituks osutunud arhitektuuribüroo Kadarik, Tüür. Arhitektid juhtivarhitektide Ott Kadariku ning Mihkel Tüüri eestvedamisel.

Prisma on Soome juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis opereerib Tallinnas, Tartus ja Narvas kokku kaheksat kauplust. Prisma on tuntud oma avarate kaupluste, laia kaubavaliku ja turu soodsaima hinnataseme poolest. Prisma on üks stabiilsemaid Eesti turul tegutsevaid jaekette, olles alustanud tegevust 2000. aastal. Prisma Peremarket annab täna tööd ligi 1000 inimesele.

Prisma hüpermarket Porto Franco keskuses